III Torneig de Pàdel de Festa Major de Casserres - Reglamentació

Bases

1 – Duració del torneig: Es disputarà els dies 30 (18:00 a 24:00) i durant tot el 31 d’agost.

2 – Lloc del torneig: Pistes municipals de l’Era del Manel.

3 – Inscripcions: Online a la web del del Club fins el dia 25 d’agost (limitades).

4 – Preu inscripció: 10€ per soci, 20€ per NO soci. El preu inclou, entre altres, la disputa de tots els partits.

5 – El torneig comptarà amb una primera fase de grups i una posterior fase d’eliminatòries. En la fase de grups, el 1r i 2n de cada grup es classificaran pel quadrant dels guanyadors, mentre que el 3r i 4t es classificaran pel quadrant de consolació.

6 – Els partits de la fase de grups es disputaran al millor d'un set (amb tie break en cas d'empat a 6 jocs). Es deixarà un màxim de 5 minuts per a realitzar l’escalfament previ. En la fase de grups es sumarà 2 punts en cas de victòria i 1 punt en cas de derrota.

7.1 – Els partits de les fases finals del quadrant de consolació es disputaran igualment al millor d'un set (tots). Aquestes fases inclouràn quarts de final, semifinal i final.

7.2 - Pel que fa als partits de les fases finals del quadrant dels guanyadors, els quarts de final es disputaran al millor d'un set, mentre que semifinals, 3r i 4t lloc i final es disputaran al millor d'un Superset (fins a arribar a 9 jocs). En cas d'empat a 8 jocs es disputarà un tie break (fins a 7 punts, havent de guanyar de 2) per a decidir la parella guanyadora.

8 - Les previsions horàries establertes per la Junta no influiran en el moment de finalització del partit. O sigui que tots els partits, tot i haver superat el temps previst per a la seva disputa, es jugaran fins a finalitzar el Set o el Superset.

9 – Els partits es disputaran seguint les normes de la Federació Espanyola de Pàdel. Serà responsabilitat de cada parella conèixer les normes i els horaris dels partits, així com anotar els resultats dels partits disputats.

10 - En cas d’existir un empat a punts, serà primera aquella parella que hagi vençut en el partit entre ambdues parelles. En el cas de persistir l’empat, quedarà al davant aquella parella que tingui una millor diferència de jocs guanyats – perduts.

11 – El torneig es disputarà amb pilotes HEAD que aportarà l’organització.

12 – Si passats 5 minuts de l’hora establerta una parella no s’ha presentat, se’ls donarà el partit per perdut (6-0).

13 – Dissabte, un cop finalitzada la final, es farà un sorteig entre els participants del torneig, seguidament, es farà l’entrega de premis.

14 – L’organització es reserva el dret de realitzar els canvis que cregui oportuns abans i durant la disputa del torneig.

Informació complementària a les bases

-  La Junta del Club Tennis Casserres oferirà servei de bar (begudes i entrepans) durant la disputa del torneig.