Torneig solidari #AMBTUMIREIA - Reglamentació

 


Bases

 

1 – Duració del torneig: Es disputarà el dissabte 21 de setembre de les 09:00 a les 22:00.

2 – Lloc del torneig: Pistes municipals de l’Era del Manel.

3 – Inscripcions: Online a la web del del Club fins el dia 18 de setembre (limitades).

4 – Preu inscripció: 12€ per persona (24€ per parella). 

5 – El torneig comptarà amb una primera fase de grups (amb un mínim de 2 partits per parella) i una posterior fase d’eliminatòries. 

6 – Els partits de la fase de grups es disputaran al millor d'un set. En cas d'empat a 6 jocs es disputarà un tie break (fins a 7 punts, havent de guanyar de 2) per a decidir la parella guanyadora. Es deixarà un màxim de 5 minuts per a realitzar l’escalfament previ. En la fase de grups es sumarà 2 punts en cas de victòria i 1 punt en cas de derrota.

7 – Els partits de quarts de final es jugaran també al millor d'un set, mentre que els partits de semifinals i posteriors es disputaran al millor d'un Superset (fins a arribar a 9 jocs). En cas d'empat a 8 jocs es disputarà un tie break (fins a 7 punts, havent de guanyar de 2) per a decidir la parella guanyadora.

8 - Les previsions horàries establertes per la Junta no influiran en el moment de finalització del partit. O sigui que tots els partits, tot i haver superat el temps previst per a la seva disputa, es jugaran fins a finalitzar el Set o el Superset.

9 – Els partits es disputaran seguint les normes de la Federació Espanyola de Pàdel. Serà responsabilitat de cada parella conèixer les normes i els horaris dels partits, així com anotar els resultats dels partits disputats.

10 - En cas d’existir un empat a punts, serà primera aquella parella que hagi vençut en el partit entre ambdues parelles. En el cas de persistir l’empat, quedarà al davant aquella parella que tingui una millor diferència de jocs guanyats – perduts.

11 – El torneig es disputarà amb pilotes HEAD que aportarà l’organització.

12 – Si passats 5 minuts de l’hora establerta una parella no s’ha presentat, se’ls donarà el partit per perdut (6-0).

13 – Un cop finalitzada la final es farà l’entrega de premis.

14 – L’organització es reserva el dret de realitzar els canvis que cregui oportuns abans i durant la disputa del torneig.