I Rànquing de pàdel - Reglamentació

 


Bases

 

1 – Duració del torneig: Es disputarà entre l'1 d'abril i el 23 de juny. L'últim cap de setmana de juny es jugarà la Copa de campions entre les 8 millors parelles de cada categoria.

2 – Lloc del torneig: Pistes municipals de l’Era del Manel de Casserres.

3 – Inscripcions: Online a la web del Club fins el dia 31 de març (limitades).

4 – Preu inscripció: 10€ per jugador. No inclou les reserves per jugar els partits. Si que inclou els partits per jugar la Copa de campions.

5 – Categories: Femenina, masculina

6 – El torneig constarà de 4 rondes. Cada una d'elles tindrà una durada de 3 setmanes. Cada parella haurà de fer 3 partits en cada una de les rondes (les parelles es posaran d'acord entre elles per a fixar els horaris dels partits i les reserves).

7 – Cada categoria constarà de diferents grups segons nivells.

8 – Els partits es jugaran al millor de 3 sets, amb tie break en cadascun d'ells.

9 – Els partits es disputaran seguint les normes de la Federació Espanyola de Pàdel. Serà responsabilitat de cada parella conèixer la normativa, així com anotar els resultats dels partits disputats.

10 - Al final de cada ronda es produiran els pertinents ascensos i descensos en cada grup, quedant definits així els grups per a la següent ronda. El primer dia de cada nova ronda es podran consultar els nous grups i partits a fer en la web del Club.

11 – En cas d’existir un empat a punts, serà primera aquella parella que hagi vençut en el partit entre ambdues parelles. En el cas de persistir l’empat, quedarà al davant aquella parella que tingui una millor diferència de sets guanyats – perduts. Si persisteix l’empat serà primera aquella parella que tingui una millor diferència de jocs guanyats – perduts.

12 – En el cas de que una de les dues parelles no es presenti a un partit (es considerarà que no s’ha presentat si no és a la pista passats 10 minuts de l’hora establerta), l’altra parella, a no ser que s’arribi a un acord entre ambdues parelles, es considerarà com a guanyadora per un 6 – 0, 6 – 0.

13 – Al final de les 4 rondes, un cop establerts els últims ascensos i descensos de grup, les 8 primeres parelles de cada categoria es classificaran per jugar la Copa de campions. Aquesta és jugarà l’últim cap de setmana de juny.

14 – Hi haurà premis a les primeres parelles classificades del rànquing de cada categoria, així com a les primeres classificades de la Copa de campions.

15 – L’organització es reserva el dret de realitzar els canvis que cregui oportuns abans i durant la disputa del torneig.